Over ons

Stadsherberg ’t Klepperhuus is in de eerste plaats gewoon een bijzonder gezellig restaurant, waar mensen op ieder moment van de dag welkom zijn voor een kopje verse koffie of lekkere thee, met of zonder een stukje van onze beroemde appeltaart. En ook voor een drankje en borrelhapje zit u bij ons goed, net als voor een snelle of replica rolex meer uitgebreide lunch of plategerecht.

Wat ’t Klepperhuus onderscheidt van menig ander restaurant, is ons team. De Stadsherberg maakt namelijk als zelfstandig bedrijf onderdeel uit van de zorgorganisatie Baalderborg Groep en is er op gericht om mensen met een verstandelijke beperking een volwaardige baan in de horeca te bieden. Dat betekent dat ons team in de keuken en bediening een vrolijke en enthousiaste mix is van professionele horecamedewerkers en collega’s die met begeleiding van een jobcoach werken. Een succesformule, die sindsdien op verschillende andere plaatsen navolging heeft gekregen.

Werken in de horeca iets voor jou? Heb je een indicatie of PGB en lijkt een baan in de horeca je leuk? Kom dan eens kijken bij ’t Klepperhuus. Dan kun je zelf zien wat er bij komt kijken en of het misschien iets voor jou is!

  • Oplaadpunt elektrische fietsen >
    Even uitblazen van een fietstocht in de mooie omgeving van Hardenberg? Bij 't Klepperhuus kunt u uw elektrische fiets opladen, terwijl u zelf geniet van een lekker kopje kof...

    >>> Lees verder