Restaurant

Een lekker 12-uurtje, een uitgebreide lunch of een heerlijk plategerecht, onze keukenbrigade verwerkt er naast de gebruikelijke ingrediënten ook hart en ziel in. En dat proeft u. Onze kok werkt bij voorkeur met streekproducten en met de seizoenen mee. En natuurlijk altijd met dagverse ingrediënten.

Onze filosofie: de Stadsherberg is een ontmoetingsplek voor iedereen. Gastvrij, laagdrempelig en gezellig. Om die reden proberen we onze prijzen zo gunstig mogelijk te houden. En wie eenmaal bij ons gegeten heeft, zal volmondig (ja, dat mág!) beamen dat lekker en betaalbaar prima samen gaan. Want zeg nu zelf: zelfs een eenvoudige uitsmijter of schnitzel wordt iets bijzonders wanneer die met zorg en liefde wordt bereid. Tel daarbij het vakmanschap horloges replica en de altijd weer verrassende invalshoeken van onze kok en u begrijpt, waarom ’t Klepperhuus zo’n groot aantal trouwe gasten kent.

Bij mooi weer kunt u lekker buiten zitten; aan de voorzijde staan enkele tafels aan de gezellige winkelstraat en aan de achterkant van het pand is een knusse, besloten binnenplaats.

Wij zijn dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17:00 uur geopend. Donderdag tot 21:00 uur.

Openingstijden keuken:

Dinsdag en woensdag van 11:30 tot 16:30 uur.

Donderdag van 11:30 tot 19:30 uur.

Vrijdag en zaterdag van 11:30 tot 16:30

Zondag en maandag gesloten.

Voor reserveringen kunt u bellen met telefoonnummer: 0523 268013.

         

Werken in de horeca iets voor jou? Heb je een indicatie of PGB en lijkt een baan in de horeca je leuk? Kom dan eens kijken bij ’t Klepperhuus. Dan kun je zelf zien wat er bij komt kijken en of het misschien iets voor jou is!

Ons zomers tuinterras.